Porukalla luontoon liikkumaan!

Maastopyöräilyyn on ilo tutustua kunnon välineillä! Reitti ja vaativuus valitaan aina toiveidenne mukaan. Opastetulla pyöräretkellä tutustut alueen nähtävyyksiin oppaan johdolla. Opastettujen pyöräretkien lisäksi vuokraamme laadukkaita ja hyvin huollettuja maastopyöriä omatoimiretkeilijöille sekä järjestämme tarvittaessa kaluston kuljetukset.

Oulun seudulta löytyy pyöräreittejä moneen makuun

Pyöräretkellä Hailuodossa tai Kiiminkijoen varrella voit tutustua upeisiin kulttuuri- ja maalaismaisemiin. Oulun keskustasta lähtevällä pyöräretkellä tutustumme merelliseen Ouluun reitin viedessä meidät mm. Hietasaareen.


Esim. Treenipäivä Sankivaarassa!

kesto: 2-3 tuntia kokonaisuudessaan
ryhmän koko: 2-8 henkeä
hinta: 45 € / henkilö
hinta sisältää:kuljetuksen tarvittaessa ja takaisin, opastuksen kaluston käyttöön, urheilujuoman ja verot

Pyöräretkelle Syötteelle

Pyöräretkiä järjestetään myös Taivalkoskella ja Pudasjärvellä Syötteen kansallispuistossa. Syötteen uudet pyöräilyreitit tarjoavat elämyksiä niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Helppokulkuiset retkipyöräilyreitit Syötteellä sopivat kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille. Haasteita tarjoavat maastopyöräreitit, jotka kulkevat vaihtelevissa metsämaisemissa, poluilla ja pitkospuilla.

Ryhmille on helppo räätälöidä oman näköinen toimintapaketti virkistyspäivän ohjelmaksi tai tyky-toimintaa tukemaan. Kiinnostaako teitä kevyt kaupunkipyöräily tai kenties tutustuminen maastopyöräilyn saloihin? Virkistävän luonnossa liikkumisen lomassa maistuvat myös retkieväät.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva seikkailu.

Pyöräretkiimme sisältyvät opastus, kuljetukset, maastopyörät ja kypärät sekä sopimuksen mukaan retkieväät, sauna ja majoitus.

Tyky-kuntoseteli käy meillä!


Esim. Treenipäivä Syötteellä!

kesto: 7-8 tuntia kokonaisuudessaan
ryhmän koko: 6 henkeä
hinta: 85 € / henkilö
hinta sisältää:kuljetuksen Syötteelle ja takaisin, opastuksen kaluston käyttöön, lounaan ja verot
(HUOM! Jos lähtijöitä on alle 6-henkeä, niin kysy hintaa!)
Reittejä Syötteellä on useita, joista valitaan sopivin !