Kalastusmatkoja

Järjestämme kalastusohjelmia ja kalastusmatkoja. Lähimmät kalastusreissut toteutamme alle puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Pidempiä kalastusmatkoja tehdään Lappiin myös Norjan ja Ruotsin puolelle.

Kalastus Oulun lähiseuduilla: Kiiminkijoki ja Iijoki

Rannalta tapahtuvan kalastuksen lisäksi jokiretkille ja kalastamaan lähdetään joko kumiveneellä tai kanooteilla. Pienet kosket ovat selkeitä ja oppaan johdolla melonta onnistuu aloittelijaltakin. Yön yli retkillä yövytään joko teltoissa tai haluttaessa lisäluksusta tuo sisämajoitus sekä saunominen päivän päätteeksi.

Kalastusta Koitelissa

Lähin paikka missä opastetusti ja helposti pääsee kokeilemaan koskikalastusta löytyy Kiiminkijoelta Koitelinkoskelta. Koitelinkoski ei toki ole ainoa kalastuspaikka, sillä Kiiminkijoesta löytyy noin 170 kilometrin matkalta yli 70 koskipaikkaa. Yhteisviehelupa (päivä, viikko tai kausilupa) oikeuttaa kalastamaan koko joella.

Kalastusretki Lainiojoelle Pohjois-Ruotsiin

Lainiojoella lasketaan koskia kumiveneellä ja ennen kaikkea kalastetaan! Retki sisältää kuljetukset (Oulu-Lainiojoki-Oulu), opastuksen, kumiveneen varusteineen, kalastusluvat ja yöpymiset puolijoukkueteltassa. Retkiruuat sopimuksen mukaan. Kokoa pieni porukka (noin 4-6 hlöä) kasaan ja ilmoittaudu mukaan!

Raudun kalastusta Norjassa

Vieläkö raudun saaminen siintää haaveissa? Pohjois-Norjaan suuntautuvalla kalastusmatkalla mahdollisuutesi paranevat huomattavasti. Maisemissakaan ei ole valittamista, kun kalastamme pienillä tunturijärvillä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja reissusta!